Selasa, 7 Ogos 2012

PAS Meruntuhkan Islam


Kedah Times ulang tayang video Ustaz Kazim tentang perpecahan orang Melayu. Alasan untuk memecahkan umat Islam kerana tidak melaksanakan hudud digunapakai dengan hebatnya oleh PAS.

Kedah Times cuma nak highlight tentang PAS yang hanya bijak dan pandai bercakap tentang Islam, hudud, negara Islam dan sebagai tetapi tidak adapun perlaksanaan yang dilakukan mereka. PAS hanya pandai beretorik. PAS hanya pandai berjanji. PAS hanya pandai berceramah. Dan PAS hanya pandai menggula-gulakan pengikutnya dengan syurga.

Kini PAS lebih hebat kerana ingin menghapuskan Artikel 153 yang mengatakan ISLAM AGAMA RASMI MALAYSIA dan MELAYU ADALAH ISLAM.
Apakah ini perjuangan Islam? Dimulut bercakap untuk menegakkan Islam tetapi perbuatan meruntuhkan apa yang ditegakkan untuk Islam.

DImulut bercakap tentang hudud, akhlak dan pembangunan Islam, tetapi satu habukpun tidak dilaksanakan. 

Sebaliknya UMNO melaksanakan semua suruhan Islam dengan senyap.

Apa yang PAS buat? Meruntuhkan Islam dan memecahbelahkan perpaduan umat Islam.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Tidaklah sesiapa menyangka pd akhir perjuangan pas, semuanya menjadi terbalik, matlamat negara islam senang2 ditukar demi undi dan reda puak kapir (SIAPA MENYANGKANYA?)

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates