Jumaat, 12 Oktober 2012

Azizan Tidak percaya kepada Exconya


Jika benar seperti apa yang dilaporkan oleh blog beritakuin, Kedah Times merasakan yang MB patut melantik seseorang untun mengambilalih tugas-tugas beliau buat sementara waktu.
Tetapi mungkin disebabkan ketidakpercayaan beliau kepada exco-exco beliau, maka beliau masih tidak mahu melepaskan kuasa MB walaupun buat sementara waktu. Difahamkan yang beliau pernah mengatakan yang beliau sanggup serah balik kuasa kepada UMNO daripada menyerahkan kuasa kepada puak-puak 'Yahudi' dari PAS ini.

Hermmm, begitu tidak boleh diharap exco-exco PAS yang ada sekarang. Atau memang benarkah seperti yang dikatakan oleh Azizan?

10 Okt - Azizan yang dikhabarkan masih mengalami masalah kesihatan ternyata tidak dapat menumpukan kepada perhatian kepada jentera pentadbiran Kerajaan Negeri.  Dalam minggu ini Azizan berada di Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) Jalan Langgar, Alor Setar. Kelihatan kereta Azizan (KBV 8) dan beberapa pegawai kanan azizan berada di hospital tersebut semalam. 

Azizan diberitakan, melakukan pembedahan terhadap masalah matanya. Sesiapa yang berkelapangan datanglah melawat Azizan di HSB  di wad 6 C.

Petunjuk arah ke bilik Azizan (6C), silalah melawat Azizan

Azizan kena belajar bersabar

Menurut sumber, Azizan mengalami pelbagai masalah kesihatan namun masalah kesihatan yang utama ialah :
1. Masalah buah pinggang  - Azizan terpaksa melakukan mencuci buah pinggang (hemodilasis) secara berkala tiga kali seminggu.
2. Masalah mata - beberapa kali operation telah dilakukan.
3. Masalah jantung - Azizan tidak boleh bergerak walaupun dalam lingkungan yang sederhana.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates