Rabu, 24 Oktober 2012

Hantam jangan Tak Hantam

Kalau dulu blog pro PAS Kedah memang suka menjawab apa yang dipaparkan di Kedah Times. Sehingga ada isu yang jawapannya macam budak-budak jawab dipetik Tranungkite.

Bila KedahTimes cabar Tranungkite supaya petik jawapan Kedah Times, maka mereka seperti biasa senyap bin sunyi. Tutup isu tersebut dan keluar isu lain.

Tapi kini kita tak payah tulis apa-apa tentang PAS Kedah. Kenapa? Hermmm blog-blog pro PAS Kedah dok tembak sesama mereka dalam PAS. Perangai lama tetap tak boleh buang, jadi tembakan tu walaupun yang buat kelaku adalah orang PAS, tapi depa tabur sikit juga peluru kepada UMNO.

Tapi KedahTimes ucap tahniah kerana KEdahLanie memang mengaku bahawa orang-orang PAS memang teruk. Lebih teruk daripada orang UMNO. Hahah. 

Kami semua dah lama tahu dahhh. Dah Lamaa dah. So tunggu apalagi? Hijrah atau mufaraqah dari kumpulan teruk tu. Mai kita pakat join UMNO.


Sumber : Blog Kedah Lanie .

Dulu masa lepas seattle krisis EXCO & MB masih ada suara-suara sumbang yang dok hina EXCO TERSEBUT terutama kepada si Pakrol kerana tamak nak jadi MB.. tak sabaq nak tunggu masa MB turun... malas buat kerja sampai mai masa isu Perumahan akan ada seorang dua pencacai bawa cerita bahawa EXCO ini malas buat kerja... tak laksanakan potfolio belia yg diamanahkan oleh MB...sebab itu isu perumahan tersangkut....

Tapi kini rasanya kita semua dah tahu siapa yang bersalah... dengan terdedahnya skandal RM2.5juta tuntutan kelaku huduh si RAHMAN KCS Perumahan yang BIRU PEKAT yang susah nak bagi kerjasama dengan kerajaan negeri...

Jadi kepada pencacai pencacai yang dok buat kerja pelaq tu depakata sudah-sudah laa...balik ke landasan perjuangan sebenar..bukan apa hangpa mengaku hangpa PAS pejuang ISLAM tapi hakikatnya kelaku hangpa lagi HUDUH dari kelaku UMNO.... hati busuk nak menjatuhkan si Pakrol pasal apa pun tak tahu... mungkin dia juga dah ada tahu RAHSIA besar hangpa semua....itu yang hangpa kalut nak pejatuh dia tuu....

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates