Khamis, 4 Oktober 2012

KUIN bakal Musnah!


Kedah Times kenal beberapa nama yang sering diperkatakan dalam blog beritakuin.blogspot.com. Tapi tak perlulah Kedah Times sebut nama mereka.

Malah Kedah Times pernah duduk semeja berborak.

Banyak masalah sebenarnya di KUIN.
 
Isu Kampus di Kuala Ketil sehingga kini tidak selesai. Kedah Sato sudah beberapa kali memberitahu untuk menyerahkan kampus tersebut kepada KUIN, tapi pihak berkaitan di KUIN diam membisu. Mungkin belum sampai masanya untuk berpindah kerana fulus tiada.

Isu bayaran internet kepada P1 yang mana diuruskan oleh insan system mungkin kehari ini masih belum selesai. Kena potong, seterusnya pilih jaring sebagai pembekal capaian internet mereka. Itupun mereka pilih cara wireless kerana katanya murah. Tak apalah, itulah kualiti sebenar KUIN.

Isu gaji yang lambat dibayar, potongan kepada bank tidak dibuat dan keiankan 13% masih menghantui KUIN.

Kini blok sewa di stargate sudah tidak mampu untuk dibayar.

Mungkin banyak lagi isu KUIN ini yang belum didedahkan sepenuhnya. Kita tunggu dan lihat kerana Kedah Times pun ada juga maklumat tentang KUIN ini. Kita tunggu dulu. ...

KHABAR ANGIN JAMIL CAGAR ASET KAMPUS KUIN BERTIUP KENCANG. SEJAUHMANA KEBENARANNYA , JAMIL PERLU TAMPIL MENJAWAB.

Selepas blog memasukkan post mengenai ura-ura KUIN dalam rangka mendapatkan duit setelah KUIN amat terdesak selepas permohonan pinjam wang 8 juta Perbadanan MB Kedah gagal, kini ura-ura Jamil sanggup mencagar aset bangunan dan pemilikan bertiup kencang di kalangan kakitangan KUIN.

Jamil perlu berani tampil membuat kenyataan mengenai desas desus ini atau pihak admin akan mengemukakan penghujahan dan bukti berkaitan.

Jika desas desus ini benar maka , satu lagi sejarah hitam dicipta Jamil hingga sanggup melakukan sesuatu yang berisiko tingggi hanya kerana mahu menajaga anak-anak syarikat yang tidak menjalankan perniagaan dan menjana keuntungan. hasilnya kerugian terpalit dan  KUIN terpaksa menanggung derita akibat kurapsi pentadbiran kewangan anak syarikat.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates