Khamis, 8 November 2012

Jahilkah Nurul Izzah?

Jahilkah Nurul Izzah untuk membuat kenyataan yang sebegitu songsang terhadap Ayat Al-Quran yang difahami oleh semua orang Islam bahawa murtad itu tidak akan halal selama-lamanya.

Nurul Izzah tidak jahil, beliau sebenarnya tahu bahawa penghinaan keatas Agama  Islam tidak akan mengurangkan undi kepada Pakatan Rakyat kerana penyokong pakatan rakyat berbangsa Melayu sangat taksub dan tidak akan beralih arah. Ini kerana mereka telah dikhayalkan dengan wirid asalkan bukan Umno. 

Pendek kata, jika disula lubang  belakang masing-masing dengan seekor landak sekalipun mereka tidak akan merungut dan terus berwirid asalkan bukan Umno. Itulah tahap kebodohan penyokong pembangkang yang memberi  keyakinan tinggi kepada nurul Izzah.

Kenyataan beliau adalah untuk memastikan bahawa sokongan kristian meningkat dan cita cita bapanya untuk menjadi perdana memteri tercapai. Ini bukan berlaku sekali atau dua, malah Anwar sendiri secara konsisten membuat kenyataan-kenyataan liberal apabila berforum dengan golongan avengalis.

Kesimpulannya, Nurul Izzah mahupun Anwar tidak jahil, tetapi mereka tahu bahawa pengikut mereka yang buta, bukan mata tetapi hati.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates