Jumaat, 9 November 2012

PAS Tidak berjuang untuk Islam

Dalam perlembagaan dengan terang dan nyata yang Melayu adalah Islam. Kenapa Naib Presiden PKR cuba membuka ruang supaya perlembagaan ini dipertikai?

Dalam lain perkataan beliau membuka ruang untuk orang Melayu Islam bebas dalam memilih agama yang mereka sukai untuk diamalkan. Ruang untuk murtad terbuka luas hasil dari kenyataan beliau ini.

Ayat manakah dalam Quran yang beliau terjemah? Dari siapakah beliau mendapat penjelasan tentang ayat yang beliau terjemah itu. Apakah dari logik akal beliau sendiri?

Sedihnya PAS mendiam diri apabila PKR membuka ruang kepada orang Islam untuk memilih agama yang diminatinya. PAS lebih sayang kepada undi dari menyatakan kebenaran.

Kononnya mereka memperjuangkan Islam tetapi apabila perlembagaan tentang Islam diganggugugat mereka hanya membisu seribu bahasa.

PAS yang munafik!

1 comments:

Kelab Generasi Baru Otak Lembu Masuk UMNO berkata...


Muhyiddin Pemimpin LEMBU.... Puteri UMNO Kump ANJING Gila Babi....

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Pemimpin2 UMNO BODOH macam LEMBU... BAPAK lembu..... Wanita LEMBU... Kecik2 tak nak mampus, Dah tua menyusahkan orang.....


~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

~ BUKTI 5 ~

~ BUKTI 6 ~


Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates