Selasa, 18 Disember 2012

Memali yang tidak pernah dipeduli PAS

Kedah Times telah beberapa kali menyiarkan tulisan berkaitan dengan kes Tabung Memali, malah pernah menyiarkan temuramah dengan Cikgu Non berkaitan isu tabung ini.

PAS tidak pernah dan akan peduli masalah Tabung ini. Yang PAS tahu ialah duit masyukkk. Nak bentangkan berapa jumlah yang diterima dan berapa yang dibelanja atau disalurkan TIDAK sama sekali.

PAS juga bijak dalam hal ini dengan mendiamkan diri tetapi dalam diam-diam mereka menghantar pesuruh mereka untuk menyiram minyak wang di atas kubur Ibrahim Memali supaya orang yang datang melawat merasakan yang kubur itu wangi dan menyangkakan bahawa Ibrahim Memali ini mati sebagai seorang syahid. Sebab itu kuburnya wangi, walhal minyak wangi sentiasa disiram supaya wangi.

Demi duit PAS sanggup lakukan apa saja. Malah waris atau balu mereka yang mati di Memali hanyalah isu picisan yang tiada apa-apa untuk PAS ambil tahu. Yang penting duit.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates