Selasa, 18 Disember 2012

PAS dan Perjanjian SYAITAN

Bapa Kedah Times sebelum meningggal dunia dulu pernah bercerita bagaimana pemimpin PAS setiap hari berjanji syurga dan pelbagai lagi kepada ahli-ahlinya. Sehinggakan bapa Kedah Times dan beberapa orang kawannya yang amat kuat PAS pada masa itu bertekad untuk menjauhkan diri dari PAS.
Akhirnya mereka dipelawa bersama UMNO dan sehingga akhir hayatnya beliau berjuang bersama UMNO. Hasilnya Kedah Times dihantar oleh kerajaan yang dipimpin UMNO sehingga ke peringkat tertinggi pengajian di luar negara. Alhamdulillah.

Itu cerita beliau. Ini pula cerita bekas orang kuat PAS yang pernah memegang jawatan tertinggi dalam PAS. Setiap hari pemimpin-pemimpin PAS bercakap tentang perjuangan yang syahid, perjuangan kesyurga dan sebagainya. Tetapi dibelakang pengikut, lain pula tindak-tanduk mereka.

Hatta mereka sanggup bersekongkol dengan DAP dan PKR. DAP yang menolak Islam secara TOTAL dan PKR yang menjadikan Islam setaraf agama lain.

Malah PAS sanggup membuat perjanjian SYAITAN dengan DAP dan PKR demi mencapai cita-cita untuk berkuasa.

Pengikut dianggap sebagai lembu dicucuk hidung. Asalkan mereka dijamu rumput kerat, apa saja yang dilakukan pemimpin PAS tidak dipersoalkan.

Syurga adalah janji palsu PAS kepada pengikutnya.


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates