Khamis, 20 Disember 2012

PAS kaki rasuah

Demi kuasa PAS sanggup melakukan apa saja.

Mengkafirkan UMNO. Bersekongkol dengan syaitan DAP. Berjemaah dengan PKR pembawa ajaran pluralisma agama.

Malah PAS sanggup mengiktiraf peranan Yahudi dalam membantu PKR dan agennya di Malaysia untuk meruntuhkan sebuah kerajaan yang diteraui oleh seorang Muslim.

Inilah PAS, matlamat menghalalkan cara. Dimulut berbuih dengan perkataan Islam, tetapi perbuatan dan dihati bertentangan dengan ajaran Islam.


Kita menunggu reaksi Nik Aziz tentang tuduhan RASUAH tanah seluar 10,526 ekar yang ditawarkan kepada DAP Perak yang diketuai Nga dan Ngor untuk jawatan MB Perak. Apakah ulasan atau Fatwa Nik Aziz atas tawaran tanah ini hanya untuk jawatan MB BONEKA DAP.

Jika benar seperti yang didedahkan dengan suratnya sekali, maka inilah RASUAH kuasa terbesar abad ini. Rakyat Kelantan patut benar ambil tindakan terhadap pemberi rasuah ini.

Di Kedah, banyak tanah sedang diteroka, Kita tidak tahu sejauh mana segala kelulusan dan kebenaran untuk menerokai tanah ini diperolehi. Terutama dikawasan yang amat sensitif. 

Kedah Times harapkan agar tawaran Tanah untuk Kuasa tidak berlaku di Kedah. Tetapi kalau sentiasa berdekatan dengan syaitan DAP, segalanya mungkin ..

Sebab itulah Nik Aziz awal-awal lagi berkata PAS sanggup bersahabat dengan syaitan. Dia sudah mulakan persahabatan itu lama dulu lagi ... Bravo PAS ... rasuah menjadi amalan hangpa!


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates