Ahad, 27 Januari 2013

LGE Bishop terbaru Kristian

Isu LGE meminta kalimah Allah dibenarkan penggunaannya dalam bible menonjolkan siapa sebenarnya LGE dan agama Kristian itu sendiri.

LGE menganggap dengan membolehkan Kalimah Allah digunakan dalam bible, beliau akan menjadi champion kepada penganut Kristian. Disamping 'political mileage' dari kalangan penganut Kristian.

Tersiratnya, LGE melantik dirinya menjadi Bishop Kristian di Malaysia selepas menjadi Tikong di Pulau Pinang baru-baru ini. Begitulah hebatnya LGE.

Tetapi yang menjadi persoalannya ialah kenapa Bible boleh ditukar isi kandungannya dengan sewenang-wenangnya.  Apakah bible sentiasa ditukar isinya demi mengikut kehendak atau citarasa semasa?

Penukaran isi kandungan kitab itu oleh penganutnya membawa makna yang agama itu bukan agama tuhan kerana ianya sentiasa ditukar ajarannya oleh manusia.

Ini menunjukkan yang Kristian adalah agama sesat!

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Yang bodohnya ialah pecacai PAS dan Melayu penyokong cina DAP kurang ajar ini. Jika tanpa sokongan mereka takkan LGE berada ditempat tersebut. Penyokong merekalah yang menjadi talibarut LGE sehingga berani mencabar kesucian Islam.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates