Isnin, 11 Februari 2013

GAMBAR-GAMBAR YANG MEMBUATKAN MB KEDAH TAK BOLEH TIDUR MALAM, Sekitar Rali #SAVEKEDAH kelmarin lepas.

Admin Kedah Times memohon maaf sebab agak terlewat memasukkan gambar-gambar sekitar Rali Selamatkan Bumi Kedah yang telah berlangsung pada Sabtu lepas (9 Feb 2013) di Tasik Pedu, Kedah. Bukannya apa, ada masalah sikittttt aje dengan memory card camera cabuk krew Kedah Times yang menyebabkan gangguan teknikal untuk download dari kamera tu ... hehe, biasa la, kamera cap ayam, bukan ada orang sponsor pun! ... pi Rali pun pakai duit sendiri !

Rali yang telah berjaya menghimpunkan lebih 10,000 peserta yang terdiri dari 80% anak muda Kedah yang sayangkan bumi Kedah daripada kerakusan tangan-tangan pemusnah bumi , walaupun hanya baru diberi kuasa memerintah tidak lebih sepenggal ...

Nampaknya gondol sudah bumi Kedah. Apapun, bukti kehadiran lebih 10,000 orang hadirin ke Rali ini boleh anda saksikan sendiri dari gambar-gambar di bawah ; enjoy!


Gondol habih bukit ni dikerjakan "Perogol Bumi" ...
Lagi bukti Gondol ... Haduhhh ! Mana pegi balak ?

Fuiyoooo ! PANJANGNYA PARKING !!! Lebih 5 KM tuuuu bro!

Wartawan Asing pun ada ni ... ini dah boleh bikin demam itu Haji MB ...
 


Crowds di seberang jalan pun bersesak ! Tudia Tudia Tudia ! Mampos laaa PAS Kedah macam niii !
Wartawan Utusan dengan Berita Harian amik gambar pakai kren tu ler tu ... he he he ... Gayattt ! tinggi sangat ...
Tudia Tudia mai dahhhh Pemimpin Muda yang disayangi rakyat ....
Hensem ! Kalah HJ MB ! hehehe .... tergugat iman abg Nuar melihatnyerr ! kha kha kha !
 

Tudia penuh dengan crowds ! sampai ke belakang sana nun ! ...


Masa ni Paklong (artis Kedah) "Selagi ada Rindu" "Cinta Pantai Merdeka" sedang buat show ...
 



SATUUUUU ! MALAYSIA !!! ....
 

Hmmmm, bersemangat waja cik kak ni ... bagus bagus !




MB Kedah tengok gambar2 ni, jangan sampai masuk ICU pulak yer ...
 

Ok, banyak lagi gambar-gambar sekitar Rali Selamatkan Bumi Kedah ni, tunjuk lewat ni bukan apa, sebab terbaca dalam blog-blog pro-pembangkang dok kata tak ramai yang pegi Rali ni ... maka, sebagai buktinya, kita tunjukkan kebenaran ... semoga puak sebelah sana tahu bahawa bolehlah packing barang-barang kat bilik MB dgn exco-exco awal-awal dari sekarang ni kat Wisma Darul Aman tu ... dah tak lama dah hangpa nak duduk situ. SATU PENGGAL CUKUPLAH ! hehe ...



0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates