Khamis, 28 Februari 2013

KUIN: Gempur Jamil dan Azizan

Perhimpunan Gempur JAZAN (Jamil dan Azizan) berlangsung di kawasan perhampiran Kolej Teknologi Mara Jalan Suka Menanti.

Diberitahu ramai yang hadir memberi sokongan kepada staf-staf KUIN yang ingin memberi penerangan apa yang sebenarnya berlaku terhadap mereka di bawah pentadbiran Rektor KUIN Dato Jamil dan Pengerusi KUIN MB Kedah.
Nampaknya PAS sendiri sedang digempur oleh orang-orangnya sendiri. Tetapi seperti biasa PAS akan kata yang mereka ini talibarut UMNO.

Ahli-ahli UMNO yang hadir hanya memberi sokongan atas kezaliman yang dilakukan kerajaan PAS yang sebelum ini tidak pernah dilakukan oleh kerajaan BN walaupun setiap hari dimulut penyokong PAS yang BN ini zalim.

Tapi tidak pulak staf KUIN berdemo menentang kerajaan BN. Yang peliknya ia berlaku dizaman pemerintahan PAS.
Maka KedahTimes bertambah yakin bahawa PASlah yang sebenarnya melakukan apa yang mereka tuduh terhadap UMNO. Dan tuduhan itu ditunjukkan Allah kepada kita semua.
MasyaAllah, kebesaran Allah sedang kita lihat sekarang. Allah tunjuk didepan mata kita.

2 comments:

assaad berkata...

Allah Maha Berkuasa dan tahu segala-galanya. Mereka telah lupa bagaimana kebesaran Allah. Mereka juga lupa tanpa Izin Allah, segala fitnah, adu-domba, retorik dan segala kejahatan yang tersembunyi tidak akan berpehak kepada mereka. Mereka juga lupa Allah itu Maha Adil.

Kalau ikut hukum akal DS Anuar sebenarnya dah lama jadi PM Malaysia. Berkemungkinan tempat Datuk Abdullah Ahmad Badawi , DS Anuar yang punya. Berkemungkinan juga DS Datuk Najib belum lagi jadi PM Malaysia macam sekarang ini.

Tapi takdir Allah menentukan segala-galanya. Kerana kasih sayang, kerana sayangkan Malaysialah Allah, DS Anuar tersingkir. DS Anuar mempunyai agenda yang tersendiri dan tidak semua rakyat Malaysia dapat memikirkannya. Kesemuanya yang disembunyikan itu Allah mengetahui. Bersyukurlah Rakyat Malaysia kerana pertolongan Allah itu.

Malaysia masih aman, masih sentosa, masih dipuja oleh kebanyakan Negara yang ingin mencontohi Malaysia sebagai Idola mereka. Tetapi sayang rakyat sendiri yang cuba merosaknya demi agenda yang kita tidak pasti. Adakah untuk kepetingan peribadi dan kroni? Fikir-fikirlah...

Saat Jais
www.treat-cure.com
http://saatjais.wordpress.com

Tanpa Nama berkata...

PAS berok rosakkan KUIN..
mcm jantan liar yg merogol dan menodai seorang muslimah.

Tumbangkan PAS Laknatullah!!

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates