Selasa, 12 Februari 2013

Penghinaan Berterusan terhadap Islam

Dalam heboh kerajaan Negeri menggondol hutan tadahan air di Pedu, di Selangor Cina DAP bebas masuk ke dalam rumah Allah hanya untuk memberi limau.

Soalan Kedah Times ialah kenapa perlu masuk ke dalam tempat sembahyang hanya untuk memberi limau? Kenapa tidak saja diberi diluar rumah Allah? Atau kenapa tak diberi saja kepada AJK masjid/surau untuk di berikan kepada Jemaah?

Melaka jatuh ke tangan Portugal kerana ada orang Melaka yang membuka laluan kepada mereka. Kini laluan untuk kafir masuk melakukan aktiviti dalam rumah Allah dibuka oleh orang Islam sendiri.

Jika nak bawa masuk perempuan DAP sekalipun, hormatilah rumah Allah dengan meletakkan tudung di atas kepala.  Nampak sangat yang memaki serban pun tidak faham tentang tatasusila Islam dalam rumah Allah. Habis tak sempat pun, berilah kian serban kepada ADUN perempuan tersebut untuk tutup kepala dsbnya.

Ini bukanlah ingin mendekati Islam tetapi lebih kepada penghinaan kepada Islam dan umatnya. Orang Islam boleh dibeli dengan hanya sebiji limau. Sebiji limau melayakkan seorang perempuan kafir masuk ke dalam rumah Allah.

Seorang perempuan kafir yang kotor kerana tidak pernah mandi hadas besar dibawa masuk ke dalam rumah Allah untuk membeli jemaah dengan harga sebiji limau.

Apakah ini bukan penghinaan?


1 comments:

potcot kuat berkata...

undi lah barisan nasional

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates