Jumaat, 22 Mac 2013

Kebobrokan PAS dan PKR

Sekali lagi KedahTimes nak promosi penulisan yang menarik. Kali ini Teman KedahTimes iaitu penebang buluh di kawasan Muda iaitu Pakteh.

Pakteh seorang penebang buluh di kawasan Muda, Pedu. Sekarang ini walaupun sibuk kerana banyak order buluh untuk PRU, sempat juga beliau mencoretkan perihal politik semasa di Kedah khasnya.

Kita teruskan membaca di blog ini.


Selepas berehat panjang untuk hanya mengikuti perkembangan di Lahad Datu, Malam ini 19/03/2013 Pakteh terpanggil untuk menulis semula. Sejak beberapa minggu lalu, Pakteh hanya berFB dan tidak berblog.

Kesempatan berehat dari menulis ini memberi ruang kepada Pakteh untuk menilai parti-parti yang ingin berkhidmat kepada rakyat Kedah. Pakteh agak jarang mencelah apabila Ostat Azizan tertenyeh diri sendiri dengan Isu Balak di Pedu, Isu Bandar Sejahtera di Pokok Sena, Isu KUIN di Kola Ketil, dan pelbagai lagi isu yang jika dihimpun melayakkan Pemerintahan ini digelar Pemerintah serba tak kena.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates