Khamis, 21 Mac 2013

Lahad Datu : Konsert PR untuk Lahad Datu

Dalam kita bercakap tentang kesetiaan rakyat Malaysia kepada perjuangan mempertahankan tanahair kita, pihak PR mengadakan satu konsert istimewa untuk menghebahkan apa yang mereka janjikan kepada rakyat Malaysia.

Sudahlah janji dahulu belum mereka tunaikan, kini janji baru ditabur.

Kita sering diperingatkan dengan janji-janji DAJJAL yang memberikan apa saja secara percuma. Malah SYURGA pun dijanjikan secara percuma asalkan mengikut atau menjadi pengikut dia. Dan kita lihat ramai terpesona dengan janji-janji Dajjal ini yang akhirnya membawa kepada kemusnahan dan kepada nereka Allah.

Ibarat menanam tebu ditepi bibir, itulah janji-janji manis PR yang dipelajari atau diilhamkan oleh Dajjal. Telah terang dan nyata disebut dalam banyak penulisan bahawa Dajjal akan menghantar jeneral-jeneralnya pada akhir zaman untuk membawa agenda atau janji-janji yang bakal memesongkan ummat Islam dari ajaran Allah.

Kita lihat hari ini, seorang Islam berserban sanggup menegakkan bendera musuh Islam di depan Ketua Islam negeri. Kita lihat kafir musuh Islam membaca maksud ayat-ayat Quran kepada umat Islam dari golongan PAS dan disambut oleh golongan ini dengan Allah Maha Besar.

Benarlah seperti yang disuruh oleh Tok Guru-Tok guru ponodk yang berpegang teguh kepada Islam bahawa UNDI PR (PAS, DAP dan PKR) adalah HARAM bagi umat Islam. WAJIB UNDI BN/UMNO.

U ulang, I saman U
1 UNDI PAS = 1 UNDI DAP0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates