Isnin, 25 Mac 2013

MASJID JAMEK AL-WAHDATUL ISLAMIAH TAMAN BERSATU

Masjid Jamek Al Wahdatul Islamiah Taman Bersatu Kuala Kedah adalah satu lagi masjid yang dibina dibawa seliaan ICU yang mana sumber kewangan semuanya dari kerajaan Pusat dan juga sumbangan dari rakyat jelata.

Dauk Latt sebagai orang kuat PM dan menjaga hal ehwal Kuala Kedah berusaha untuk mendapatkan peruntukan dari Kerajaan Persekutuan.

Apa Kerajaa PAS Kedah buat?

Mereka hanya pandai ambil gambar cantik dan masukkan dalam buku Sayangi Kedah Sejahtera dan edarkan kepada MKK dan mereka yang malas untuk siasat. Maka hebohlah seluruh Kedah yang Kerajaan PAS Kedah mendaulatkan 12 Islam dengan membina 12 buah masjid di seluruh Kedah.

Dan Masjid Jamek ini adalah salah satunya.

KedahTimes bukan apa, cuka agak terkilan kerana mereka tanpa segan silu memaklumkan kepada rakyat yang semua ini adalah usaha mereka tanpa memberi sedikitpun kredit kepada pihak lain.

Malah mereka menipu rakyat dengan fakta menyeleweng. Agaknya PAS memang kerja menipu hatta tentang pembinaan Masjid pun ditipunya kepada rakyat.

SAVEKEDAH  SELAMATKANKEDAH

1 UNDI PAS = 1 UNDI DAP

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates