Khamis, 14 Mac 2013

PERHIMPUAN ANAK KEDAH

Kepada semua anak-anak kelahiran Kedah dan yang masih mengundi di Kedah, jika anda semua sayangkan KEDAH, marilah bersama menunujukkan tanda sayang anda kepada negeri yang tercinta ini.

Dibawah pemerintahan PAS, Kedah sudah ketinggalan jauh dibelakang dari segi pembangunan rohani dan fizikal. Tiada program ekonomi yang hebat dilaksanakan. Tiada program kerohanian yang hebat dilakukan.

Kehebatan mereka hanyalah diatas pentas ceramah. Kehebatan mereka hanya menanamkan sifat kebencian terhadap orang lain. Kehebatan mereka hanya membawa berita pembohongan. Dan kehebatan mereka ialah bersahabat dengan musuh Islam.

Apa yang ditunggu lagi. Sertailah perhimpunan Anak Kedah tanda kasih sayang anda kepada negeri tercinta ini.


2 comments:

Tanpa Nama berkata...

KEDAH : Kita Elakkan Darulaman Akhirnya Hancur. Jadi, kita kena selamatkan negeri Kedah. Kalau dok biaq lg kat depa Kedah akan hancoq.

Tanpa Nama berkata...

nak muhong pun agak2 laaa. .. natang apa yg anak keling tu dah buat untuk rakyat kedahh. .. blambak lg org lain bleh jd MB. .. tgok ropa pun kanyaaakkk lg. ..choihhhhh

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates