Isnin, 18 Mac 2013

Perlembagaan Malaysia akan dipinda

Perlembagaan Malaysia sudah pasti akan dipinda demi berdasarkan kehendak perjuangan komunis dan sosialis mereka. 

Apa saja yang tiada kepentingan kepada DAP akan pasti dipinda. Terutama yang berkaitan dengan Melayu, Bumiputera dan Islam.
Apakah ini yang kita rakyat Melayu yang selama ini hidup dalam keamanan dan keharmonian mahukan? Apakah kita sudah terlalu selesa sehingga sanggup membiarkan DAP merubah apa saja didalam perlembagaan yang selama ini diasaskan untuk membentuk sebuah negara Malaysia yang berdaulat, aman dan damai?

Jika kita biarkan DAP berkuasa, inilah perkara pertama yang akan dilakukan dimana orang melayu, Islam dan bumiputera akan hilang hak-hak mereka yang telah dipersetujui nenk moyang dahulu.

Jangan harap Islam menjadi agama rasmi, jangan harap Islam akan dipertahankan. Kemungkinan Kristian bakal dimartabatkan.

PRU13 bakal menentukan semua ini. Jika kita tidak mahu perlembagaan Malaysia dirubah sebegitu rupa, maka WAJIB kita menolak pakatan yang terdiri dari PAS, PKR dan DAP.


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates