Khamis, 25 April 2013

Awas! Taktik Kotor Fatwa Palsu Akan Keluar Lagi

Pakatan Rakyat yang  diketahui semakin terdesak akan menggunapakai semula taktik fatwa palsu pada saat saat akhir bagi meraih undi.

PRU ke 13 ini diketahui sebagai harapan terakhir PR apabila pemimpin-pemimpin mereka sudah mencapai umur subsidi, dengan Nik Aziz yang melebihi 82  tahun, Haji Hadi dan Lim Kit Siang juga memasuki umur luput tarikh, Anwar juga jika tewas kali ini akan memasuki usia luput iaitu 71 tahun pada PRU 14 nanti.

Jadi, PRU 13 ini adalah do or die bagi PR.

Pengerusi Kelab Kulim Golf: Dimana Melayu diarah menghidang arak 
Seperti didedahkan oleh penyokong mereka mereka yang telah insaf, gerakan perang saraf PAS di Kedah memang telah bersedia dengan Kepala Surat dan Cop MAIK untuk mengeluarkan surat "Fatwa" palsu bagi meraih undi sebagaimana dilakukan pada tahun 2000,  dimana Saifudin Nasution menang di Lunas, setelah fatwa palsu dikeluarkan bahawa haram mengundi calon bukan Islam.

Mengetahui bahawa banyak kawasan dimenangi dengan tipis pada PRU 12 lalu, "Fatwa" sebegini akan disebarkan di kawasan di mana calon PR adalah Melayu menentang calon BN yang bukan Melayu, bagi mendapat undi margin dan memberi kemenangan kepada Pakatan.

Berbeza dari dulu, PAS yang kini melangkah lebih jauh dan menganggap "Zina Perkara Kecil", pastinya tidak akan teragak-agak menggunakan apa saja termasuk Fatwa palsu, bagi meraih undi..

Dosa pahala bagi mereka hanya untuk orang Umno, mereka terkecuali dari hukum, menipu pun dihalalkan apabila fahaman syiah mula digunakan untuk matlamat politik.

TOLAK PAKATAN, TOLAK PAS, DEMI ISLAM.


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates