Ahad, 21 April 2013

Ayer Hitam, Jerlun


Walaupun agak terlewat, KedahTimes siarkan juga gambar-gambar sekitar hari pernamaan calon untuk DUN N4 Ayer Hitam, Jerlun, Kedah. 


Sejarah telah membuktikan bahawa DUN 04 ini telah dimenangi oleh BN pada PRU 2004 dengan majoriti lebih dari pada calon PAS yang memenanginya pada PRU 2008. InsyaAllah dengan servis yang diberikan oleh Ahli Parlimen Jerlun iaitu Datuk Mukhriz, DUN ini boleh dan bakal dirampas kembali dengan majoriti yang lebih tinggi.
KedahTimes seterunya akan memaparkan AKUJANJI tambahan untuk Kedah yang amat realistik dan InsyaAllah jika diberi mandat boleh dilaksanakan.

Hari penamaan calon DUN 04, dihadir ramai penyokong BN dan UMNO yang amat teruja dengan calon mereka. Sambutan bertambah meriah lagi dengan kehadiran Tun DRM dan isteri serta Datuk Mohkzani.

InsyaAllah dengan semangat dan ramainya kehadiran, dan dizahirkan menjadi undi, DUN 04 akan jadi milik BN.

Bagi pihak PAS yang tidak langsung berani membawa bendera DAP (hanya bendera PAS dan PKR sahaja), rata-rata yang mereka hantar adalah kanak-kanak sekolah pondok bagi meramaikan perarakan. Inilah yang menjadi kerisauan kita kerana mereka yang belum cukup umur diajar menjadi kader-kader PAS untuk berarak dan sebagainya.

Mohon pihak pemerhati PRU masukkan dalam lapuran mereka.

Disertakan gambar-gambar sekitar hari penamaan calon DUN 04.
0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates