Selasa, 30 April 2013

Ayuh Penyokong PAS, perjuanganmu direstui

Perjuangan DAP direstui dan didoakan kejayaan mereka. PAS bersama DAP, maka secara otomatik perjuangan PAS di restui dan didoakan juga.

Teruskan perjuangan songsang hangpa menghancurkan Islam kerana RABBAI-RABBAI besar sudah memberi  restu. RABBAI-RABBAI besar sudah berdoa untuk anda.

Percayalah... Percayalah... Percayalah. Apa yang dikatakan oleh Allah SWT dalam Quran adalah BENAR. Nasrani dan Yahudi tidak akan berhenti menyesatkan kamu semua. Nasrani dan Yahudi tidak akan berhenti memecahbelahkan kamu semua. Jika kita berdoa, mereka juga berdoa. Tetapi doa khas mereka ialah untuk DAP + PAS + PKR. Doa mereka ialah untuk menghancurkan umat Islam.
Renunglah... Renunglah.. Renunglah apa yang dikatakan Allah dalam Quran. Nasrani dan Yahudi tidak boleh dipercayai. Nasrani dan Yahudi lah kaum-kaum yang disebut dalam surah al Fatihah ayat terakhir.

Fikirlah...  Fikirlah ... Fikirlah. Apakah anda dilandasan yang betul? Apakah anda dirahmati Allah? Apakah anda  benar-benar memperjuangkan Islam? 

Walhal perjuangan anda direstui dan didoakan oleh Nasrani dan yahudi akan kejayaannya. TETAPI bukankah Allah sudah memperingati kita dalam AlQuran akan tujuan sebenar Yahudi dan Nasrani. MELAINKAN kita tidak mempercayai peringatanNya!

Jika tidak mempercayainya, maka teruskanlah perjuangan songsang anda.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates