Ahad, 21 April 2013

Gadai & jual Kalimah Allah! Apa yang PAS dapat?

KedahTimes paparkan beberapa video rakaman bagaimana ANWAR dan PAS menjual kalimah Allah demi mendapat undi orang bukan Islam terutama Kristian.

Isu yang sebenarnya ialah kegilaan kumpulan-kumpulan tertentu Kristian yang ingin menyesatkan umat Islam dengan meminta untuk menggunakan kalimah Allah dalam bible mereka. Dengan ini mereka boleh 'reach' atau capai sasaran utama mereka iaitu orang Melayu Islam.

Apek jual ikan berkata ' Tuhan Allah beri rejeki' tidak menjadi masalah sebaliknya penggunaan kalimah ini untuk mengelirukan akidah umat Islam amat ditegar. Malah mengikut Harun Din ianya boleh membawa kepada kekufuran.

Jika kalimah Allah dibenarkan digunakan dalam bible Kristian, maka ini sudah menjadi kufur kerana maksud 'God' dalam bible ialah '3 in 1'... God, Son of God dan Holy Spriit.

Kepada pengundi semua, fikirlah apa yang sedang dilakukan PAS dan PKR (Anwar). Apakah kita mahu bersubahat dengan mereka?

Apakah kita tidak kisah jika anak cucu kita kelak dikristiankan kerana perbuatan kita hari ini?

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates