Isnin, 29 April 2013

Kedah Dalam BAHAYA! Sila ambil Perhatian

Kepada semua rakyat Kedah beragama Islam Ahli Sunnah Wal Jamaah, mohon ambil perhatian dengan sebaik-baiknya.

Kedah dalam keadaan BAHAY sekarang ini kerana unsur-unsur syiah sudah bertapak di beberapa tempat dan ianya dilakukan oleh PAS.
Pengarah Pusat Komuniti KUIN
Bersama ulama syiah

Mat Sabu yang merupakan seorang pemuja tokoh-tokoh syiah Iran kini bertanding di Parlimen Pendang. Beliau dikatakan seorang yang juga mengamalkan ajaran syiah bakal mengukuhkan lagi kedudukan syiah di Pendang yang kini memiliki satu kumpulan pengamal syiah di sana.

Jika Mat Sabu menang, syiah ini akan bangkit dan cuba meluaskan pengaruh mereka. Ingat syiah dalam kumpulan kecil amat patuh kepada pemerintah, tetapi akan menjadi GANAS apabila berkuasa. 
Kenapa Abd Ghani bersama
 mereka ini

TERKINI, KUIN juga sedang diresapi SYIAH melalui pusat komuniti KUIN. Pusat komuniti ini adalah sebagai wayang sahaja. Ianya diterajui oleh seorang yang sering bertemu dengan Ulama-ulama syiah Iran. Dia menjadikan ulama-ulama syiah sebagai panduan.

Kepada ibubapa yang menghantar anak-anak ke KUIN, berhati-hatilah dengan pengarah Pusat Komuniti KUIN ini, Ust Ghani Samsudin. Beliau telah dipastikan bersama-sama dengan ulama Syiah Iran.

Celah-celah barisan ulama syiah
ada orang Malaysia
Apa yang ditakutkan ialah tujuan kita hantar anak ke KUIN untuk menuntut ilmu tetapi sebaliknya menjadi penganut agama syiah.

Jika berterusan kita membiarkan PAS memerintah KEdah, makin berkuasalah syiah di Kedah dan Malaysia.

Ayuh mari kita tolak syiah, kita tolak PAS, kita tolak Komunis.

Undi PAS samalah seperti mengundi Syiah dan DAP.1 comments:

spartakid sone berkata...

cakap tu elok2 cket,kita ni org islam,contohilah adab rasulullah s.a.w.. ni kalau ade org mncelah cket je,go to hell...,,nama dah melayu,islam..SEMOGA KAMU SEMUA DIBERIKAN HIDAYAH DAN TAUFIQ DAN MEMILIH KERAJAAN YANG BETUL,YG BERJIHAD KE JLN ALLAH..,

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates