Selasa, 16 April 2013

Peluang memperkenalkan diri Calon

KedahTimes bermula hari ini sehingga hari penamaan calon menawarkan kepada calon-calon DUN dan Parlimen Barisan nasional untuk memperkenalkan diri serta serba ringkas visi dan misi untuk kawasan masing-masing.

InsyaAllah Kedah Times akan siarkan. Calon-calon boleh sertakan maklumat peribadi, kawasan bertanding, harapan serta secara ringkas misi dan visi.

Semua maklumat boleh dihantar melalui widget atau ruangan  KONTACT ME disebelah. InsyaAllah, Kedah Times akan check email selalu.

Selamat maju jaya untuk semua calon.  Pastikan Kedah dikembalikan kepada BN. Cukuplah selama 5 tahun ketinggalan dan sentiasa ditipu.

Untuk Sumbangan artikel, laporan atau pendedahan, sila Tekan Butang disebelah 

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Salam Kepada Semua Saudara Islam Di Kedah. Tolong siasat dan bantu keluarga yang tertindas oleh pentadbiran peminpin pakatan rakyat di Kedah. Kejadian MPK KUlim telah menceroboh dan meruntuhkan Pondoh Gazebo yang dibena di halaman rumah (Rumah Berkembar) Pihak MPK tidak mempunyai perintah mahkamah, hanya berdasarkan kuasa Notis sahaja.

Tanpa Nama berkata...

hai mari kita undi Barisan Nasional

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates