Selasa, 23 April 2013

Penduduk Lunas Nak Undi PKR Lagi?

Pada Mac 2008, rakyat Lunas memilih mengundi Calon Parti Keadilan Rakyat, calon yang dipilih  Anwar Ibrahim untuk mengambil berat dan menjagga kebajikan penduduk Lunas..

Atas kepercayaan bahawa Anwar dan Parti Keadilan Rakyat dan pakatan  rakyat adalah parti yang mesra rakyat, penduduk Lunas menolak calon Barisan Nasional,, sebuah ggabungan yang telah terbukti berjaya membawa negara daripada negara pertanian kepada antara gergasi ekonomi rantau timur..

Tidak salahnya mereka mencuba kerana manalah tahu,, Anwar boleh memberi yang lebih baik.

Tapi, seperti kata pepatah, mudah berjanji mudah juga memungkiri, MANIFESTO BUKAN JANJI Pakatan Rakyat memang hanya untuk mmemperkena rakyat.

Setelah menang DUN Lunas dan mendapat jawatan Exco, YB Radzhi Salleh tidak lanngsung berfungsi, pusat khidmat DUN juga tidak berfungsi malah YB sendiri hilang. Anwar sendiri ttidak melakukan apa-apa bagi memperbetulkan keadaan. HAMPIR LIMA Tahun, rakyat dibiarkan begitu saja.

Sebaliknya, calon BN Cikgu Ananthan yang tewas pula yang membuka pusat khidmat untuk berbakti kepada masyarakat. Tewas 8 Mac 2008, 10 Mac 2008 beliau buka Pusat Khidmat untuk bantu masyarakat.

Pemimpin berjiwa besar  yang walaupun tewas tetap memberi khidmat kepada masyarakat, tidak seperti pemimpin PKR yang menang tetapi tidak bekerja, lari sana dan lari sini. Malah blog Pusat Khidmat Wakil Rakyat PKR pun sudah tidak dikemaskini semenjak Jun 2009. Http://pkwr-lunas.blogspot.com

MAKAN GAJI BUTA!!!!!

Terserahlah kepada penduduk Lunas, samada mahu ditipu lagi dengan umpan putrajaya, sedangkan mentadbir kawasan sekecil Lunas pun tunggang langgang. Atau tendang saja penipu-penipu yang diletakkan Anwar si Ketua Penipu.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates