Ahad, 28 April 2013

Tawaran Teristimewa PAS kepada Rakyat Kedah

KedahTimes paparkan tawaran PAS kepada rakyat Kedah jika mereka memangkah PAS. Inipun kalau mereka sanggup melihat apa akibatnya jika memangkah PAS pada PRU13 nanti.

DAP adalah saki-baki komunis yang masih berjuang. Kalau dulunya mereka mengangkat senjata dan berada dalam hutan, tetapi kini mereka berada di Pekan dan bandar dan memasuki politik arus perdana. Matlamat mereka sama. Mengkomuniskan Malaysia walau dengan apa cara sekalipun. Malah sanggup bersekongkol dengan Kristian dan Zionist.

PKR pula adalah pembawa ideologi free thinker Amerika yang memberi kebebasan seluas-luasnya kepada manusia. Agama, kehidupan, pasangan, bersuara dan sebagainya adalah hak asasi setiap individu. Malah tiada perbezaan dalam agama. Quran dan Hadis sudah tidak dirujuk lagi.

PAS bersekongkol dengan kedua-dua parti ini. Bermaksud yang PAS merestui perjuangan Komunis DAP dan Pluraslisma dan kebebsan mutlak PKR.

Jadi UNDI PAS adalah undi DAP, undi PKR adalah undi DAP. UNDI DAP bermakna memusnahkan Islam, Melayu dan Malaysia.


1 comments:

anjingbaruababi berkata...

Pas Islam Kedah tawarkan...Islam, Iman, Takwa dan syurga kepada pengundi sekiranya PAS terus diberi mandat dalam PRU kali ini....

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates