Selasa, 30 April 2013

Tidurlah wahai permaisuriiiiiii.

Pemimpin tertinggi PAS kerjanya tidur tidak kira dimana. Dimajlis rasmi, di Dewan Sidang DUN, dan sudah tentu dalam pejabat bila berseorangan.

Sebab itulah kita lihat banyak benda yang tidak diketahui beliau sehinggakan jawapan standard untuk semua soalan beliau ialah 'saya tidak tahu'. Sebab itulah juga kita lihat Kedah sudah berada 5 tahun kebelakang berbanding negeri-negeri dibawah BN. 

Hatta hutan rimba yang dipenuhi binatang liat menjadi botakpun beliau tidak tahu. KHTP yang tiada pelabur masuk dengan jumlah signifikanpun beliau tidak tahu. Hatta beliau ditipu pengikutnya di KUIN dan lain-lain syarikat milik kerajaan pun beliau tidak tahu.

Sehingga apa kerajaan negeri buang duit di Papua New Guinea pun dia tidak tahu. Sedar-sedar kantung kerajaan negeri sudah kosong.

Yang pastinya akaun kerajaan negeri bercampuraduk dengan duit dari sumber tidak halal seperti arak, hiburan dan sebagainya. Malah ketua pemerintah menjadi pengerusi syarikat jual arak di Kedah.

Kepada puak-puak PAS, tak payah takut kepada San Miguel(tang tiada kaitan dengan DMM pun) atau Calsberg atau lain-lain. Tanpa syarikat ini pun, Kedah tetapi akan jual arak di bawah pemerintahan PAS. Kerana Pengerusi syarikat arak tersebut adalah MB PAS Kedah.

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Kita sama kem dgn Paklah..tp kenapa penyokong totok bebal masih setia pada meka..heran..da sumbat taik dalam kepala meka tu..itu kelebihan PAS,pkr dan dap

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates