Sabtu, 4 Mei 2013

Bersumpah Laknat di Kaabah

Yang dituduh tidak berani bersumpah, malah mempermain-mainkan sumpah itu sendiri. Malah sehingga ke hari ini beliau tidak pernah bersumpah samada melakukan atau tidak perbuatan meliwat tersebut.

Mangsa telah berkali-kali melakukan sumpah laknat samada di Masjid atau di Kaabah. Dan ini membukitkan bahawa mangsa sangat berani dan sanggup menerima risiko balasan Allah dengan bersumpah di Kaabah.

Keluarlah beramai-ramai
Akhirnya Setiausaha Kerja PKR kedah dan beberapa AJKnya bersama ahli akar umbi bertekad keluar dari PKR dan menyertai UMNO. Ini berlaku kelmarin 3 Mei 2013 tepat jam 5.30 petang. Hadir bersama mereka ialah calon DUN Ayer Hitam, Datuk Mukhriz.

Mereka terbuka untuk keluar dari PKR kerana melihat sendiri video Saiful bersumpah di Kaabah. Apa lagi yang mahu dipertikaikan kerana Saiful sanggup mengambil risiko bersumpah di sana walhal Anwar hanya mempermainkan perbuatan sumpah itu sendiri. Malah ke Kaabahpun beliau hindari.

Kepada totok-totok PAS dan PKR, renunglah video di bawah. Apakah tidak terfikir sedetik betapa Anwar hanya mempermainkan kamu semua?


0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates