Khamis, 23 Mei 2013

BLACKOUT 505 Perhimpunan Maksiat

Jawapan TEPAT yang diberikan oleh Datuk Paduka MB Kedah kenapa pihak Pengurusan Stadium Seri Menanti tidak membenarkan perhimpunan Blackout 505 Kedah, disokong oleh SPR.

Jika mereka mempertikai keputusan pilihanraya, perkara pertama yang perlu mereka lakukan ialah letak jawatan ADUN atau MP. Sebaliknya mereka menjadi HIPOKRIT. Menerima keputusan kemenangan jika memihak kepada mereka sebaliknya menolak jika kekalahan kepada mereka.

Inilah sikap Munafik yang wujud pada zaman Rasulullah dulu. Dalam apa jua keputusan yang dibuat Nabi, mereka sentiasa mementing kehendak diri mereka dan menjadi munafik sepanjang masa.

Di Malaysia, sebahagian puak PAS memilih untuk menjadi munafik dan bersekongkol dengan KAFIR HARBI. Mereka menerima kemenangan mereka sebaliknya menafi kemenangan pihak lain.

Jadi benar sangatlah kata-kata MB Kedah yang mereka berhimpun hanya untuk mencerca, mencaci dan menghina orang yang mereka benci.

Mereka jadikan perhimpunan untuk menaikkan perasaan kebencian sesama manusia.

Mereka berhimpun untuk berbuat MAKSIAT.
ads

2 comments:

Filosuf Puitis berkata...

Melayu mana betul orang Islam? Sedarlah, semestinya orang Islam adalah menyembah Allah: soalnya, apa itu sembah, sebenarnya? Hmm, perkauman dan ketuanan Melayu: adakah Allah adalah yang suka, atau adakah syaitan? Dan kalau nakkan bukti bahawa orang Melayu, termasuk atau terutamanya orang UMNO, bukanlah sebenarnya orang Islam atau bahkan adalah najis, selidiklah laman aku.

Tanpa Nama berkata...

PRU dah lepas, nak tukar k'jaan, tunggu lagi lima tahun. Kalau nak jatuhkan k'jaan yg sah tak ikut kaedahnya nanti jadi bughat. Kat ng ng pakatan menang tak pulak BN buat demo 505, kalau BN boleh terima kekalahan kenapa pakatan tak boleh terima, bila menang terima pulak.

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates