Khamis, 16 Mei 2013

Kit Siang Akui Ahli-Ahli DAP Lain Layak di Hina

Petikan : Berkenaan dengan Pelanjutan Kontrak Ketua Polis Negara, Lim berkata melanjutkan kontrak Musa adalah satu penghinaan kepada pasukan polis kerana ia menggambarkan seolah-olah mereka kekurangan pemimpin yang berkelayakan untuk mengisi jawatan berkenaan.

“Malaysia mempunyai 100,000 anggota polis dan sukar dipercayai dari kelompok berkenaan tidak ada seorangpun yang mempunyai ciri-ciri kepimpinan sehingga Perdana Menteri tidak dapat memilih seorang daripada 100 pegawai teratas...untuk layak dijadikan sebagai IGP baru,” katanya lagi. 

Kedahtimes:
Memetik Kenyataan Lim Kit Siang diatas, pelantikan beliau menjadi setiausaha Agung DAP begitu lama, malah melantik anak beliau sendiri sebagai Ketua Menteri Pulau Pinang menggambarkan pengakuan beliau bahawa ahli Parti DAP yang lain yang begitu ramai adalah tidak berkelayakan dan  tiada ciri-ciri kepimpianan. Dengan itu, ahli-ahli DAP layak di hina.

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

elok laa..anak dengan bapak asyik tukar-tukar lantik kroni keluarga dalam DAP...bila Lim Kit Siang nak letak jawatan?? paku dulang serpih kata orang dia lebih...Apa tak de ke manusia lain yang boleh jadi KM Pulau Pinang?? Mesti anak Lim Kit Siang aje ke boleh?? DAP dah ketandusan pemimpin..elok bubar aje..tak guna ade parti yangketandusan pemimpin..Kit Siang tu dah lama makan gaju buta saja..tyabur fitnah cari pendapatan...

Anak Lim Kit Malam berkata...

Hoi Kit Siang nakram ! Hang kata hang terra ... Piiii rahhh ... Lu sendili pun tak betoi, nak kutuk orang ... Bodoh piang punya Kit Siang !

Ikut suka la Kerajaan BN nak sambung sapa pun yang dia suka, lantak pi la ada orang layak ke tak layak ke nak ganti IGP ... itu semua kuasa yang ada pada PM Malaysia.

Awat hang (kit Siang) dok meracau siang2 ? stok ubat gila hang dah abih kot ? ...

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates