Rabu, 22 Mei 2013

KOMPLEKS PAS dah jadi KOMPLEKS DAP

Semalam selepas tidak mendapat kebenaran untuk berhimpun di Stadium Suka Menanti, mereka berpindah ke Kompleks PAS Kota Sarang Semut.
Komplek yang dulunya dihadiri oleh lebai-lebai serta mereka yang beragama Islam, kita sidah menjadi macam pantai di Hawaii. Kehadiran wanita berseluar pendek menjadikan Kompleks tersebut ibarat pusat rekreasi tepi pantai.
Keterbukaan PAS amat membanggakan DAP. PAS yang dikatakan bersalut dengan Islam kini sudah disaluti  ajaran baru DAP.

Muslim dan Muslimah PAS sudah boleh menerima gadis-gadis berpeha gebu untuk bersama hadir di kompleks mereka.  Kalau dulu muslimah PAS begitu lantang menempelak isteri pemimpin-pemimpin UMNO yang tidak bertudung, kini apa mereka nak kata apabila mereka menerima kedatangan peha-peha gebu ke bangunan mereka.


Blackout 505 Kedah sepatutnya tidak diadakan di Kompleks PAS Kota Sarang Semut. Sebaliknya seperti saranan KedahTimes dalam artikel semalam ianya patut diadakan di Pedu, iaitu kawasan tadahan Air Pedu yang telah dibotakkan PAS. Jika diadakan disana, imej PAS sebagai sebuah parti yang katanya Islam tidak akan tercalar sebegitu rupa.

Kini jika PAS asyik mempertikai tentang tudung isteri pemimpin UMNO, maka kita juka boleh mempertikai PAS yang membenarkan peha-peha gebu bersama tok-tok lebai mereka.

Jauhilah PAS dan DAP kerana dua-duanya sudah menjadi parti yang menolak Islam.

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates