Selasa, 9 Julai 2013

Selamat Berpuasa

Kepada seluruh umat Islam tak kira dimana berada, KedahTimes ingin mengucapkan selamat berpuasa. Jadikan bulan ramadhan ini sebagai bulan untuk kita beribadah dengan sebaik-baiknya. 

Fitnah, maki hamun, tuduh menuduh dan sebagainya perlu dihentikan. Jika boleh sebagai umat Islam, kita perlu bersatu menentang musuh Islam yang sebenar iaitu nasrani dan yahudi. Mereka sekarang ini wujud dalam PKR dan DAP.

Marilah kita berbanyak beribadat dan berdoa kepada Allah SWT supaya kita umat Islam bersatu dalam apa jua isu berkaitan bangsa Melayu dan Islam.

Kita teruskan JIHAD EKONOMI umat Islam dengan mengutamakan barangan Muslim. Di bulan ramadahan ini amat sesuai untuk kita semua umat Islam berlatih dalam memerangi musuh hawa nafsu dan kafir DAP yang juga sedang menerajui PKR.

Seterusnya kita teruskan bersatu memerangi mereka selepas bulan ramadhan sehingga Islam dan Melayu berjaya sepenuhnya.

Ingatlah Allah memelihari kita orang Melayu Islam. Sehingga kini musuh-musuh Islam masih gagal menjatuhkan kita. 

Ingatlah syaitan yang jahanam sudah dirantai Allah SWT, yang tinggal hanyalah syaitan yang berbetuk manusia. Waspadalah!

ads

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates