Ahad, 21 Julai 2013

Syaitan dirantai di Bulan Ramadhan

Selamat berpuasa sekali lagi Kedah Times ucapkan kepada semua pelawat. Agak lama juga KedahTimes tidak update blog ini. Bukan tidak mahu update tetapi seperti yang pernah dikatakan sebelum ini, pada bulan ramadhan ini Kedahtimes nak kurangkan menulis tentang politik. Tetapi  Kedahtimes tetap akan menyerang DAP pada bila-bila masa.

Banyak isu yang sedang diputar belitkan oleh mereka-mereka yang tidak senang dengan pemerintahan BN di Kedah.

Masih ada gunting dalam lipatan di KTPC, KUIN, BDB dan GLC yang lain, malah di Wisma Darulaman pun ada mereka yang membocorkan rahsia setiap mesyuarat keluar kepada pihak pembangkang.

Tapi KedahTimes akan biarkan dulu mereka berseronok membohongi orangramai. InsyaAllah, lepas raya kita akan serang mereka  sehingga terduduk sepertimana terduduknya mereka apabila menyerang tentang Kuliyah bulanan di Seri Mentaloon, KUIN yang bakal dijual dan sebagainya.

Mereka tidak pernah berhenti berbohong, waima pada bulan puasa. 

Faham-fahamlah, jika Allah merantai semua syaitan yang ada, maka yang tinggal hanya syaitan berkepala hitam dan berkaki dua. Itulah yang membuat onak di dunia ini pada bulan ramadhan ini.

Selamat Berpuasa..

ads

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates