Isnin, 9 September 2013

GLC Kedah Sekat Laman Pro-Kerajaan, Laman Pembangakn Bebas di Layari.


Apabila parasit Pas dan PKR dibiarkan terus bermaharajalela di dalam jabatan dan GLC, beginilah jadinya.

Laman blog dan berita pro kerajaan negeri seperti kedahtimes, dahulukinidanselamanya.blogspot.com disekat, sedangkan blog-blog fitnah PAS dan PKR semuanya dibenarkan dilayari dengan bebas. 

Begitu juga akhbar Utusan juga disekat oleh GLC Kedah yang ditadbir oleh kumpulan parasitus PAS dan PKR.

Bagaimana sebuah GLC yang sepatutnya memahami aspirasi kerajaan  Barisan Nasional bertindak menyekat akhbar dan berita dalam talian yang pro-kerajaan?

Walaupun didepan pemimpin Umno/BN merekalah yang paling terkehadapan dalam mengambil kredit, seolah-olah merekalah yang paling BN daripada mana-mana orang Umno, bagaimana boleh tidak ada satupun blog PAS/PR yang disekat, tetapi blog pro-bn pula yang disekat.

Bagaimana seorang yang dikatakan sebagai "caretaker" (klik sini) boleh "couldn't care less" akan kerajaan mana yang mentadbir negeri sekarang?

Malah bekas Pembantu peribadi pemimpin PAS (seorang tegar PKR) di GLC tersebut diletakkan oleh "caretaker" sebagai peneraju utama dalam urusan pentadbiran syarikat. Bagaimana seseorang yang tidak selari dengan aspirasi kerajaan BN, yang dilantik atas tiket politik mampu menghayati visi kerajaan. Malah sebaliknya parasit ini tentunya menjadi sumber untuk pembangkang mendapat maklumat dalaman GLC dan perancangan kerajaan. Sangat merbahaya!!

Antara blog yang disekat adalah Kedahtimes (Syburi-times.blogpsot.com), dahulukiniselamanya.blogspot.com dan satu blog khas iaitu annuarmohdsaffar.blogpsot.com yang mendedahkan kepincangan pentadbiran seseorang dalam GLC Kedah. Internet syarikat digunakan untuk menyekat blog individu.

Nampaknya sikap berhemah kerajaan BN yang tidak kasar dalam menangani parasit PAS/PKR dalam GLC dan tidak memecat sesuka hati sebagaimana kezaliman PAS pada 2008 diambil kesempatan oleh golongan parasit.


ads

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

Pilihanraya dah lepas, buat apa gaduh-gaduh lebin baik majukan diri dan negara. Ini masa kita bekerja kuat untuk majukan negara dan diri.

Tanpa Nama berkata...

Kerajaan umno/bn kedah lembab ambil tindakan. Ex PA ex presiden PKR tegar...tu pun tak tau

Tanpa Nama berkata...

Kerajaan umno/bn kedah lembab ambil tindakan. Ex PA ex presiden PKR tegar...tu pun tak tau

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates