Rabu, 2 Oktober 2013

@MukhrizMahathir - UMNO Menuju era BARU

Keputusan DPMM untuk bertanding Naib Presiden UMNO Malaysia bukanlah dari kehendak sendiri atau bersifat gila kuasa TETAPI atas kehendak akar umbi yang rata-rata merasakan beliau perlu membantu memperkuatkan UMNO untuk menghadapi cabaran akan datang.

Ketokohan dan kegigihan beliau telah menarik perhatian semua generasi samada generasi lama, baby boom, Gen X atau Gen Y. Demu peringkat samada di kampung, bandar, pondok dan sebagainya juga merasai perkara yang sama. Mereka merasakan yang DPMM mempunyai ciri-ciri yang boleh membawa mereka ke satu era baru rakyat Malaysia.

Rata-rata rakyat mahu beliau dipilih ke satu jawatan yang lebih besar dalam UMNO. Rata-rata rakyat bawahan mahu beliau bersama mentransformkan UMNO dalam mengharungi masa depan yang lebih mencabar.
BUKTI terbaik ialah apabila beliau berjaya mengembalikan Kedah ke tangan BN pada PRU13 yang lalu selepas diumumkan bakal dilantik menjadi MB Kedah jika berjaya.

Jika ini menjadi track record, maka amat layaklah DPMM diletakkan sebagai seorang Naib Presiden UMNO di atas kemampuan beliau dalam membawa orang ramai kembali meminati UMNO.

Maka jangan lupa untuk lihat NO 5 untuk Naib Presiden pada hari undian kelak

ads

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates