Rabu, 27 November 2013

KHTP masih menjadi Lubuk Pembangkang

Mungkin pihak pengurusan KTPC tidak sedar bahawa laman utama KHTP tidak dikemaskini selepas BN mengambil-alih Kedah. Mungkin KHTP masih lagi dikuasai penyokong pembangkang yang berada di KTPC dan menjadi tentera anai-anai yang bakal memusnahkan KHTP.

KedahTimes tak berniat nak memburukkan KHTP tetapi jika laman sesawang yang menjadi rujukan peminat KHTP seluruh dunia pun tidak di kemaskini, bagaimana pula dengan hal-hal dalaman KTPC yang selama PAS memerintah dijadikan kubu atau lubok untuk mereka mencari duit dan sebagainya.

KTPC memerlukan seorang ketua yang professional dan ultra malay untuk membantu kerajaan Kedah mentransformkan Kedah dengan pusat permulaannya transformasi itu ialah KHTP. Ketua KTPC tidak perlu dilantik atas lantikan politik atau rekomen dari orang politik kerana 5 tahun KHTP hancur kerana diterajui oleh orang lantikan politik.

Semoga KHTP mendapat seorang ketua yang professional dan sentiasa mengutamakan rakyat dan negeri dari yang mengutamakan diri dan kroni.

Nota: KedahTimes menanti pengumuman pelabur besar datang ke KHTP.

ads

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates