Khamis, 28 November 2013

Mari kita BERTARUH!

Hahaha, kawan KedahTimes secara sinis mencabar KedahTimes untuk bertaruh apabila artikel Be Very Sensitive la dikeluarkan oleh KedahTimes.

Dia bertaruh yang apa yang KedahTimes sebutkan itu bakal tidak diambil peduli oleh mereka-mereka yang berkaitan samda di GLC atau Ketua-Ketua yang memegang potfolio berkaitan. Malah laman sesawang mereka yang tidak di kemaskini tu bakal kelihatan serupa saja. Maknanya tiada apa-apa yang bakal dilakukan.

Sebab dia bertarauh begitu kerana katanya mereka ini semua tidak baca blog, atau facebook atau twitter. Malah ramai yang buta ICT. Jadi dia yakin tiada siapa akan ambil peduli teguran KedahTimes.

KedahTimes pula konfiden sebaliknya. Malah yakin dan percaya tindakan akan diambil untuk mengemaskini maklumat di laman-laman sesawang mereka. Dengan adanya Exco-exco yang begitu aktif dalam blog, facebook dan twitter, ketua-ketua di GLC berkaitan akan ditegur.

Tempoh bertaruh tersebut adalah selama seminggu bermula semalam dan akan berakir Rabu minggu depan, 4 disember 2013.

Taruhan ialah sapa yang kalah kena belanja makan di puncak tertinggi di Alor Setar.

Jadi kita pakat-pakat lawat site-site yang dimiliki oleh GLC-GLC berkaitan. Jangan lupa hari terakir ialah Rabu depan.


ads

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

setakat la ni aku dok tengok website KHTP masih dok mcm tu jugak, dok ada lagi muka Mr President aka Mat Romeo look like the Sultan of Brunei. Apa taknya, org IT di KTPC tu masih org depa lagi. Yg VP merangkak Presiden (TK/tanngung kerja) jugak ahli PKR/reformasi totok. Hangpa simpan la org2 mcm depa ni. Yg ada exco pulak anak didik VP yg tanggung kerja tu, org kat pi cari investor, dia dok dengaq bawak mai contractor. Tak tau la bila nak berubah dan insaf semua depa2 ni. Tu tak kira yg lain lagi spt hj shahiran, hj fitri, hjh lali, moktar, ibrahim mat klate, sabri yg dulu PA hj sobri, shiraz mamu, alafa romeo dan yg sewaktu dgnnya jalee etc. Memang still ktpc nie sarang penyamun tarbus aka pas pis pus. Sepatutnya ops cantas khas / ops pemutihan diadakan secara agresif dan tidak ada belas kasihan mcm mana depa buat dulu kat umno/bn

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates