Selasa, 24 Disember 2013

Kehebatan Anwar Ibrahim

Pertama KedahTimes paparkan serba sedikit tahi yang pernah Anwar lakukan dan tinggalkannya untuk orang lain cuci bagi pihaknya. Dalam masa yang sama Anwar akan menjadi hero seolah-oleh dia bersih dan tidak pernah melakukan perkara yang menyusahkan rakyat

Dalam bab TOL, Anwarlah raja segala tol. Diwaktu beliau menjadi Menteri Kewangan semua jenis tol diluluskan beliau. TOL dijadikan sumber untuk mengkayakan syarikat-syarikat kroninya. Perjanjian konsesi yang bertimbun-timbun dilaksanakan dimasa beliau menjadi Menteri Kewangan.

Kini segala tahi yang dihasilkan Anwar terpaksa dicuci oleh  pewaris.

Yang peliknya Anwar sekarang ini berlagak sebagai HERO pula. Beliau kondem apa saja yang beliau lakukan satu masa dulu. Semuanya salah orang.

Ini kepakaran kedua Anwar Ibrahim, malah KedahTimes anggap beliau sangat pakar dalam hal-hal perempuan dan lelaki.

Kepakaran ini dibawa sehingga ke hari ini tetapi beliau sangat bijak dalam menyembunyikan kepakaran tersebut dengan berlagak alim.

Hari ini beliau bersama wanita muda, malam nanti beliau bertazkirah di masjid. Yang peliknya tok-tok lebai ternganga-nganga mendengar tazkirah si Alim wal ular ayaq ini.

Inilah anugerah Allah kepada Anwar. Beliau tidak menggunakan anugerah tersebut untuk kebaikan diri, masyarakat dan dunia. Sebaliknya anugerah itu digunakan untuk kerosakan.
ads

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates