Isnin, 14 Julai 2014

DAP, ISRAEL, SINGAPURA dan USA

DAP sudah merasakan yang mereka adalah seperti Zionist Yahudi. 

Mereka dijaga oleh Uncle SAM. Mereka setiap hari memberi laporan atau meraih simpati dari Negara Seberang Tebrau.

Sebab itu kita boleh lihat sikap mereka yang sudah melampaui sikap Zionist Yahudi terhadap orang-orang Palestin. Mereka menindas dan memperlekehkan orang Melayu. 

Mereka merasakan yang mereka adalah bangsa terpilih sehingga mereka sudah sanggup mencabar orang Melayu untuk membawa kejadian 13 Mei berulang lagi.

Apakah 13 Mei? Ianya hanya satu pergaduhan kaum hasil dari sikap ego, taksub, sombong dan bongkak satu kaum lain yang sudah merasakan mereka adalah pemerintah dan kuat.

Inilah akibatnya jika undang-undang yang memberi 'protection' daripada sesuatu kejadian buruk yang boleh dijangkakan berlaku diambil tindakan lebih awal. Malah USA, Britain dan Singapura memperkemaskan undang-undang 'pre-emptive' ini di negara mereka. Tetapi Malaysia berundur ke belakang dengan menghapuskan.

Lebih teruk lagi, Malaysia melayani kerenah segelintir pembangkang dengan mengikuti kehendak mereka dan mengajak bersama dalam mengenengahkan polisi-polisi mereka yang yang majoriti rakyat menolak.

Keegoaan mereka mencabar supaya berulang 13 Mei menonjolkan sikap Zionist Yahudi mereka sebenarnya. Malah mereka belajar dari Zionist ini dan mempraktiknya di Malaysia.

Kini sudah ada segelintir Melayu Islam yang terpengaruh dengan ciri-ciri Zionist. Mulut mereka mengutuk serangan Zionist Yahudi ke atas Palestin tetapi tingkahlaku mereka menyerupai Zionist Yahudi.

KedahTimes merasakan yang puak-puak chauvinis DAP ini memang benar ingin sangat 13 Mei berulang supaya mereka boleh mambawa masuk campurtangan BAPA mereka dari USA, Singapura dan Israel.  Dan dengan itu mereka dapat menguasai sepenuhnya negara ini.

Jika inipun orang Melayu masih tidak mahu faham atau sedar, KedahTimes tidak boleh kata apa dah melainkan hanya berdoa kepada Allah supaya negara Islam ini dipeliharaNya.

Selamat berpuasa. Semoga amalan kita bertambah dan berterusan sehingga akhir hayat.

ads

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

kepondanan Najib melalui kepimpinannya telah menganggu gugat keamanan Negara ini..

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates