Ahad, 17 Ogos 2014

PAS Lebih Sayang DAP dan Anwar Ibrahim

Seperti yang kita semua lihat, PAS tidak pernah konsisten dalam pendiriannya. Mereka membuat keputusan atau memilih mengikut tekanan atau janji-janji manis yang diberikan.

Terkini PAS tarik hand brake dan membuat keputusan tidak menyokong TS Khalid Ibrahim. Ini bermakna PAS sudah mungkir janji kepada Khalid.

PAS kembali kepada sekutunya PKR dan DAP. PAS mengkhianati TS Khalid Ibrahim. Munafiknya PAS dek kerana sayang kepada PKR dan DAP.

Inilah parti yang didokong oleh mereka-mereka yang sentiada mungkir janji kepada orang Islam, dek kerana sayang kepada kafir dan pendokong pluralisma.

Hari ini mereka buat keputusan untuk kembali memeluk DAP dan PKR.

PAS dulu kini dan selamanya munafik! Maruah dan nilai PAS hanya dengan harga seketul jerkahan DAP dan Anwar sahaja.

ads

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

Aku dah agak. PAS terpaksa tunduk pada DAP dan PKR kerana PAS adalah parti miskin. Semua pembayaian pilihanraya di sumbang oleh DAP dan PKR, terutama DAP. Mereka kena ikut dan akur. Semasa PRU 13 PAS telah banyak terhutang budi kepad DAP dan PKR kerana PAS telah meletakkan ramai calon mereka dan segala pembayaian kempen di bayar puak kafir harbi tersebut.

Selamat tinggal perjuangan PAS. PAS ada pada nama sahaja. TGHH dan TGNA boleh tutup kedai dan merancang pencen dimana selepas ni PAS tidak perjuangankan Islam. Islam hanya pada nama sahaja.

Tanpa Nama berkata...

PAS tak ada kredibiliti.

Parti ikut telunjuk PKR dan DAP


Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates