Selasa, 14 Mac 2017

Bila Ludah ke atas, sudah pasti jatuh ke batang Hidung sendiri

Ada penulis menulis di bawah tajuknya , "ada 5 bahagian PPBM di Kedah akan dibubarkan', mengatakan 5 cawangan PPBM akan dibubarkan dalam masa terdekat. Dan semua ahli akan kembali merayu untuk memasuki semula UMNO.

Pertama, KedahTimes nak bagitau yang perkataan-perkataan BAHAGIAN dan CAWANGAN amat jauh beza. Kalau kita tidak tahu struktur sesebuah organisasi, janganlah kita mereka-reka cerita yang boleh menunjukkan kejahilan kita. Hatta jika dibayarpun, janganlah letak diri anda diperingkat paling bawah taraf kejahilan dan kebodohon. Kaji dulu struktur organisasi PPBM.

Kedua, ahli-ahli yang keluar tu akan masuk UMNO semula katanya. Dia dah tanya ka kepada ahli-ahli tersebut bila mereka keluar UMNO Ada surat keluar UMNO ka? Atau surat dipecat dari UMNO sehingga kena merayu untuk masuk UMNO?

Hebat sangat ka UMNO hingga hendak menjadi ahli pun kena merayu? Atau UMNO memang terlalu terdesak untuk mendapatkan ahli.

Ketiga, itulah taraf pendedak belaan UMNO, Nak dapat yang baik amat susah, maka kutiplah yang Ingerisnya berterabur bila cuba berdebat.

Nice try ...

0 comments:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

Assalamualaikum.

Segala Komen atau kritikan adalah atas tanggungjawab pemberi komen sendiri.

Buat masa kini komen boleh diberikan atas nama Anon, tetapi pihak Kedah Times masih terpaksa menapis komen-komen yang tidak bertanggungjawab.

Harap maklum.

Sekian, terima kasih.

 

Dari Mana Mereka

Pelawat sejak 18-04-2010

free counters

Arkib

Pengikut 2

Pengikut

© 2010 Laman Kedah Times Copyright by Kedah Times | Courtesy of Three Column Templates